Τελικοί NBA: Απάντησαν οι Καβαλίερς - Νίκη με 30 πόντους επί των Ουόριορς [βίντεο] - iefimerida.gr

Τελικοί NBA: Απάντησαν οι Καβαλίερς - Νίκη με 30 πόντους επί των Ουόριορς [βίντεο]

Πηγή:ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιβλητική νίκη απάντησαν οι Καβαλίερς στο 3ο παιχνίδι της σειράς των τελικών του ΝΒΑ απέναντι στους Ουόριορς. Η παρέα του Λεμπρόν Τζέιμς επικράτησε με σκορ 120-90 και μείωσε σε 2-1.

Πήρε το προβάδισμα από το ξεκίνημα με ένα εντυπωσιακό 33-13 και δεν το έχασε ποτέ. Αν και οι Ουόριορς προσπάθησαν να κρατηθούν κοντά στο σκορ, οι Καβαλίερς άνοιξαν τη διαφορά στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και γρήγορα το 51-43, έγινε 70-48.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς με 32 πόντους, 11 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 τάπες ήταν καταπληκτικός, από κοντά και ο Κάιρι Ίρβινγκ που πέραν των 30 πόντων του μοίρασε και 8 ασίστ, ενώ 20 πόντους πρόσφερε ο Τζέι Αρ Σμιθ και 14 μαζί με 13 «σκουπίδια» ο Τρίσταν Τόμπσον.

Ο Στεφ Κάρι είχε 19 και ο Χάρισον Μπαρνς 18 πόντους για τους «πολεμιστές», αλλά ο MVP των πρώτων δύο ματς, Ντρέιμοντ Γκριν έμεινε στους 6 και ο Κλέι Τόμπσον στους 10.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καβαλίερς ουοριορς NBA
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ