Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ μετά από την «ψυχρολουσία» από τη Γερμανία - iefimerida.gr

Τι απαντά το ΥΠΟΙΚ μετά από την «ψυχρολουσία» από τη Γερμανία

(EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη συνεδρίαση του EuroWorking Group της Πέμπτης «δείχνει» το υπουργείο Οικονομικών, όπου θα επιβεβαιωθεί η εφαρμογή των προαπαιτούμενων, μετά από την απόφαση της Γερμανίας να αναβάλει την απόφαση για την εκταμίευση της δόσης.

Η Επιτροπή Προϋπολογισμού του ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου ανέβαλε τη σχετική απόφαση, για την εκταμίευση των 7,5 δισ. ευρώ, γιατί ακόμη εκκρεμούν κάποια από τα συμφωνηθέντα μέτρα.

«Αύριο, και τυπικά, το EuroWorking Group, που πραγματοποιείται στο Ελσίνκι, θα επιβεβαιώσει ότι η Ελλάδα έχει εφαρμόσει όλα τα προαπαιτούμενα των συμφωνημένων μέτρων», σχολίαζαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών.

Στη συνέχεια, το EuroWorking Group θα ενημερώσει και επίσημα τα κοινοβούλια των κρατών - μελών προκειμένου τα τελευταία να εγκρίνουν την αποδέσμευση της δόσης, σημείωναν οι ίδιες πηγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ