Αudi on tour: 31 Μαϊου-25 Ιουνίου - iefimerida.gr

Αudi on tour: 31 Μαϊου-25 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχουν περιοδείες που αφήνουν εποχή.

Και αυτό σκοπεύει να κάνει και το Audi On Tour, το μεγαλύτερο Roadshow που έκανε ποτέ η Audi στην Ελλάδα!

Τα μεγαλύτερα ονόματα της Audi έρχονται κοντά σας. 13 πόλεις, 8 αγαπημένα μοντέλα Audi και το νέο Q2 σε πρώτη αποκλειστική εμφάνιση.

Το Audi On Tour ξεκινά την περιοδεία του στις 31 Μαΐου. Πρώτος σταθμός η Χαλκίδα. Στην συνέχεια ακολουθούν με την εξής σειρά οι: Καρδίτσα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Κοζάνη, Ιωάννινα, Αγρίνιο, Πάτρα, Καλαμάτα, Τρίπολη, 4 σταθμοί στην Αθήνα και Ηράκλειο. Μία μεγάλη Audi γιορτή!

Επισκεφθείτε το Audi On Tour στην πόλη σας όπου θα σας δοθεί η ευκαιρία να οδηγήσετε κάποια από τα αυτοκίνητα των ονείρων σας σε αξέχαστα test drives. Ποιος θα έλεγε όχι στα supercars Audi R8 και TTS ή σε μια βόλτα με τα πανίσχυρα Q7, RS3, RS Q3, S1, A7 και Q3;

Ζήστε την μοναδική εμπειρία Audi και μπείτε στην κλήρωση για να κάνετε δικό σας το ολοκαίνουριο Q2 για τέσσερις ολόκληρους μήνες ή κερδίστε ακόμα ένα μεγάλο Audi δώρο: ένα συναρπαστικό ταξίδι οδήγησης στο κέντρο Audi Driving Experience στη Γερμανία!

Μπείτε στο audiontour.gr για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη διαδρομή και γίνετε κομμάτι του μεγαλύτερου Audi Roadshow!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Audi on tour
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ