Υπόσχονταν νομικές υπηρεσίες σε δανειολήπτες, χωρίς να είναι δικηγόροι -Προσέφυγε εναντίον τους ο ΔΣΑ - iefimerida.gr

Υπόσχονταν νομικές υπηρεσίες σε δανειολήπτες, χωρίς να είναι δικηγόροι -Προσέφυγε εναντίον τους ο ΔΣΑ

(SOOC/ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πόνο και την αγωνία απελπισμένων οφειλετών που επιχείρησαν να προστατεύσουν την πρώτη τους κατοικία από ενδεχόμενο πλειστηριασμό φαίνεται ότι εκμεταλλεύθηκαν κάποιοι οι οποίοι παρουσιάζονταν ως δικηγόροι με στόχο την εκπροσώπηση των δανειοληπτών στα δικαστήρια για δικαστική προστασία.

Πρόκειται για την εταιρεία V.C.S. η οποία εμφανιζόταν μέσω της ηλεκτρονικής της σελίδας να διαφημίζεται ως αρμόδια για τη διαχείριση υπερχρεωμένων νοικοκυριών, κυρίως από δάνεια. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, ο οποίος προχώρησε στις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες, η εν λόγω εταιρεία έκανε αντιποίηση αρχής, καθώς τα μέλη της δεν είχαν τη δικηγορική ιδιότητα.

Ο ΔΣΑ προσέφυγε σε βάρος της εταιρείας με αίτηση στο Ειρηνοδικείο, με την οποία ζητούσε το σφράγισμα των γραφείων της και την απαγόρευση διαφήμισής της ως εταιρείας παροχής νομικών υπηρεσιών. Το δικαστήριο έδωσε προσωρινή διαταγή- έως την έκδοση της απόφασης- με την οποία απαγορεύθηκε η διαφήμιση της εταιρείας, ως προς την παροχή νομικών υπηρεσιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΣΑ δανειολήπτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ