ΝΔ: Να μην επιδοθεί σε άσκηση συνταγματικού λαϊκισμού η κυβέρνηση για την αναθεώρηση - iefimerida.gr

ΝΔ: Να μην επιδοθεί σε άσκηση συνταγματικού λαϊκισμού η κυβέρνηση για την αναθεώρηση

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ελπίδα να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση με την απαραίτητη σοβαρότητα τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση, εξέφρασε η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι αυτή ανοίγει με καθυστέρηση 5 μηνών.

«Η ριζική αναθεώρηση του Συντάγματος είναι αναγκαία. Αυτό κατέστησε σαφές στον πρωθυπουργό στην πρώτη τους συνάντηση τον Ιανουάριο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και γι’ αυτό πρότεινε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία», αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Μετά από πεντάμηνη καθυστέρηση η Κυβέρνηση ανακοίνωσε την πρόθεσή της να ανοίξει τη συζήτηση για τη συνταγματική αναθεώρηση. Ελπίζουμε να αντιμετωπίσει το θέμα με την απαραίτητη σοβαρότητα και να μην επιδοθεί σε μια άσκηση συνταγματικού λαϊκισμού», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ συνταγματική αναθεώρηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ