Τα ίδια... Παπουτσάκη μου, τα ίδια Παπουτσή μου - iefimerida.gr

Τα ίδια... Παπουτσάκη μου, τα ίδια Παπουτσή μου

ληστείες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν τέλος τα φαινόμενα ληστειών και κλοπών σε ολόκληρη την Αττική καθώς μέσα σε διάστημα 12 ωρών σημειώθηκαν τρεις εισβολές κουκουλοφόρων σε σπίτια, τρεις διαρρήσεις σε κοσμηματοπωλεία και ακόμη ένοπλες επιθέσεις σε μίνι μάρκετ, σε οδηγό ταξί, σε πρατήριο υγρό καυσίμων, και σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ.

Στις 8 το πρωί στα ΕΛΤΑ Καισαριανής, στην οδό Ούλοφ Παλμέ 22 ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε στο υποκατάστημα, έσπασε με έναν λοστό το τζάμι του ταμείου, άρπαξε άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκε.

Τα ξημερώματα, με διαφορά 8 λεπτών, σημειώθηκαν δύο πανομοιότυπες επιθέσεις σε κοσμηματοπωλεία, στην Ηλιούπολη και στον Πειραιά, από τη συμμορία που εισβάλλει με κλεμμένα αυτοκίνητα.

Χθες το βράδυ, στο Νέο Ψυχικό, στην οδό Καμπουρόγλου, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο και με αφού απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη άρπαξαν κοσμήματα μεγάλης χρηματικής αξίας.

Νωρίτερα, στη Σαλαμίνα, στην οδό Τήνου, τρεις άγνωστοι διέρρηξαν μονοκατοικία και με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 9:30 χθες το βράδυ, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε άλλη μονοκατοικία, τραυμάτισαν ελαφρά τον ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στις 3:25 τα ξημερώματα στον Ασπρόπυργο, στην οδό Παλαιολόγου, τέσσερα άτομα μπήκαν σε μονοκατοικία και με την απειλή πιστολιού και μαχαιριού αφαίρεσαν δύο κινητά τηλεφωνά, μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα έγγραφα.

Κατά τη διάρκεια έρευνας από την αστυνομία, εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί να επιβαίνουν σε ΙΧ αυτοκίνητο, προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου οι δύο εξ αυτών αναγνωρίστηκαν ως οι δράστες της ληστείας.

Τέλος, σημειώθηκαν άλλες τέσσερις ληστείες, σε βάρος οδηγού ταξί στο Ηράκλειο, σε κατάστημα στη Γλυφάδα, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στο Αιγάλεω και σε μίνι μάρκετ στο 33ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ