Ο Γ. Ραγκούσης και η «Επόμενη Ελλάδα» παρουσιάζουν σχέδιο εθνικής ανάταξης - iefimerida.gr

Ο Γ. Ραγκούσης και η «Επόμενη Ελλάδα» παρουσιάζουν σχέδιο εθνικής ανάταξης

(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σχέδιο εθνικής ανάταξης, όπως το ονομάζει, παρουσιάζει την Τετάρτη στην ΕΣΗΕΑ, ο Γιάννης Ραγκούσης και η πολιτική πρωτοβουλία του «Επόμενη Ελλάδα».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος απείχε επί τετραετία από τα κοινά και ανακοίνωσε τον Μάιο την νέα κίνηση που ίδρυσε, πρόκειται να παρουσιάσει τις «δέκα ανατρεπτικές αλλαγές για να πάμε στην επόμενη Ελλάδα, για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες που παράγουν, για τη νέα γενιά και τους ανέργους».

Παρόντες στην εκδήλωση θα είναι οι καθηγητές Πανεπιστημίου, Μιχάλης Γκλεζάκος, Θανάσης Διαμαντόπουλος και Νίκος Μαραντζίδης, ο επίτιμος πρόεδρος του ΣτΕ Κώστας Μενουδάκος και ο πρώην αρχηγός ΓΕΣ Κωνσταντίνος Ζιαζιάς.

Το επόμενο διάστημα ο Γ. Ραγκούσης θα ξεκινήσει περιοδείες ανά την χώρα, ξεκινώντας από την Θεσσαλονίκη και τα Τρίκαλα με στόχο την δημιουργία δικτύου στην περιφέρεια για να στηρίξει το εγχείρημα καθόδου στις επόμενες εκλογές. Ταυτόχρονα θα πυκνώσει και τις εμφανίσεις του στα ΜΜΕ.

Ο Γ. Ραγκούσης και η «Επόμενη Ελλάδα» παρουσιάζουν σχέδιο εθνικής ανάταξης  | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ