ΠΑΟΚ για τον θάνατο του γιου του Χάρρυ Κλυνν: «Αθάνατος στις συνειδήσεις όλων» - iefimerida.gr

ΠΑΟΚ για τον θάνατο του γιου του Χάρρυ Κλυνν: «Αθάνατος στις συνειδήσεις όλων»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και στην οικογένεια του ΠΑΟΚ σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Νίκου Τριανταφυλλίδη. Ο εκλιπών σκηνοθέτης, ήταν ο άνθρωπος που είχε δημιουργήσει το ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο του Νίκου Τριανταφυλλίδη και την ελπίδα να μείνει αθάνατος μέσω του έργου του.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νικόλα Τριανταφυλλίδη, που έφυγε τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης δούλευε εντατικά για την ολοκλήρωση του ντοκιμαντέρ για τα 90 χρόνια ΠΑΟΚ, έργο που, σύμφωνα με τους συνεργάτες του, τον κράτησε δυνατό και στην δύσκολη προσωπική του μάχη κατά τους τελευταίους μήνες. Ένα έργο που επέμεινε να αναλάβει και -χωρίς να γνωρίζει κανείς πέρα από τους πολύ κοντινούς του ανθρώπους την άνιση μάχη που έδινε – να δημιουργήσει ως το κύκνειο άσμα του. Για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν τιμή η συνεργασία μαζί του και ελπίζουμε μέσω του έργου του να μείνει αθάνατος στις συνειδήσεις όλων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος ΤΡιανταφυλλίδης ΠΑΟΚ 90 χρονια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ