Ούτε κορμί φέτες, ούτε στιλ- Επιστήμονες βρήκαν τι κάνει έναν άνδρα ελκυστικό - iefimerida.gr

Ούτε κορμί φέτες, ούτε στιλ- Επιστήμονες βρήκαν τι κάνει έναν άνδρα ελκυστικό

Φωτογραφία:johanneshuebl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία έρευνα του Πανεπιστημίου Στιρλινγκ της Σκωτίας βρήκε ποιο πράγμα είναι πιο ελκυστικό στους άνδρες, σύμφωνα με το αντίθετο φύλο. Και όχι, δεν είναι ούτε το καλογυμνασμένο σώμα, ούτε το προσεγμένο κούρεμα, ούτε το «προχωρημένο» στιλ.

Συγκεκριμένα, ερευνητές του Πανεπιστημίου ζήτησαν από την μία, 130 άνδρες και γυναίκες να βαθμολογήσουν το πόσο ελκυστικό βρίσκουν άντρες από φωτογραφίες και από την άλλη μια ξεχωριστή ομάδα των 239 ανδρών και γυναικών, για να αξιολογήσουν την εξωτερική εμφάνιση 40 ατόμων του αντίθετου φύλου αντίστοιχα. Αυτό, λοιπόν, που διαπιστώθηκε ήταν κάπως περίεργο.

Από την μία πλευρά, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες στις μυρωδιές και ως εκ τούτου αντιλαμβάνονται με μιας όταν οι άντρες φοράνε κάποιο άρωμα. Από την άλλη, οι άνδρες βρίσκουν τις γυναίκες πιο σέξι όταν φορούν αποσμητικό. Το πιο εντυπωσιακό είναι πως οι γυναίκες στο δεύτερο πείραμα, δεν αξιολόγησαν τόσο την εμφάνισή των ανδρών, όσο το πόσο καθαροί και φρεσκομυριστοί ήταν.

Το αποτέλεσμα της έρευνας είναι πως δεν μετράνε μόνο τα στιβαρά χέρια και οι γυμνασμένοι κοιλιακοί ενός άνδρας, καθώς οι γυναίκες «εγείρονται» από το ποιοτικό ανδρικό άρωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ελκυστικός άνδρας έρευνα στιλ Άρωμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ