Βγήκαν μαχαίρια στην Αττική Οδό - Ενέδρα οπαδών της ΑΕΚ σε φίλους του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Βγήκαν μαχαίρια στην Αττική Οδό - Ενέδρα οπαδών της ΑΕΚ σε φίλους του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές ήταν οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν στην Αττική Οδό τα ξημερώματα της Τρίτης. Οπαδοί της ΑΕΚ έστησαν ενέδρα σε αυτούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι επέστρεφαν από τη Βουδαπέστη με αποτελέσμα να υπάρχουν τραυματίες ακόμη και από μαχαιριές.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ περίμεναν στην Αττική οδό εκείνους του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Βουδαπέστη και το Final-4 του πόλο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις με πέντε τραυματίες και προσαγωγές, ενώ βγήκαν και μαχαίρια.

Περίπου 40 οπαδοί της ΑΕΚ είχαν στήσει καρτέρι σε φίλους του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από την Βουδαπέστη, ενώ σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες βγήκαν μαχαίρια και τραυματίστηκαν πέντε οπαδοί των Πειραιωτών, ενώ κάηκε και ένα αυτοκίνητο από μολότοφ.

Η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου για αρκετό διάστημα, ενώ τα πνεύματα ηρέμησαν όταν στο σημείο έφτασε η Αστυνομία, η οποία προχώρησε σε προσαγωγές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Ολυμπιακός ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ