Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει τη ναυτιλία μας - iefimerida.gr

Μητσοτάκης: Είμαστε απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει τη ναυτιλία μας

(φωτογραφία: Θοδωρής Μανωλόπουλος/SOOC)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απέναντι σε όποιον επιχειρήσει να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας είναι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μιλώντας στην τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Ναυτιλιακής Έκθεσης «Ποσειδώνια 2016», στα Σπάτα, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συμβολή της ελληνικής ναυτιλίας στην ανάπτυξη της χώρας.

Μητσοτάκης: Είμαστε  απέναντι σε όποιον επιχειρεί να πλήξει τη ναυτιλία μας | iefimerida.gr 0

«Η έκθεση “Ποσειδώνια”, που αποτελεί θεσμό διεθνούς κύρους, πιστοποιεί ότι η Ελλάδα, ως παραδοσιακή ναυτιλιακή δύναμη, μπορεί και πρέπει να συνεχίσει να προσφέρει στην εθνική, αλλά και ευρωπαϊκή οικονομία. Άλλωστε ο μεγαλύτερος εμπορικός στόλος του κόσμου που έχει βάση του την Ελλάδα, συμβάλλει αποφασιστικά στην οικονομία της χώρας μας με δεκάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας και σημαντική συμμετοχή στο παραγόμενο εγχώριο προϊόν» τόνισε ο κ .Μητσοτάκης.

Υπενθύμισε δε πως «η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά έχει στηρίξει την ανάπτυξη της ναυτιλίας και μέσα από αυτήν τους εργαζόμενους και φυσικά τους ανθρώπους εκείνους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο.

Γι’ αυτό είναι απέναντι σε οποιονδήποτε επιχειρεί να πλήξει την ανταγωνιστικότητα της ναυτιλίας μας, την ελληνική σημαία στα πλοία και την ελληνική ναυτοσύνη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ