26χρονη στρατιωτίνα η νέα Μις ΗΠΑ [βίντεο] - iefimerida.gr

26χρονη στρατιωτίνα η νέα Μις ΗΠΑ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια και τρίτη φορά στην ιστορία των καλλιστείων, το στέμμα της ομορφότερης Αμερικανίδας το κέρδισε η πολιτεία της Κολούμπια.

Η Deshauna Barber που κατέκτησε τον τίτλο της ομορφότερης Αμερικανίδας εργάζεται ως αναλύτρια Πληροφορικής στο Υπουργείο Εμπορίου των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον και ως υπάλληλος γραφείου στο στρατό.

Η 26χρονη Barber η οποία αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Virginia το 2011 κατατάχθηκε στο στρατό σε ηλικία 17 ετών. Εκτός από την ίδια στο στρατό υπηρέτησαν η μητέρα, ο πατέρας, αλλά και τα αδέρφια της.

Η 26χρονη στρατιωτίνα κέρδισε από ότι φαίνεται τις εντυπώσεις με την απάντηση που έδωσε στην κριτική επιτροπή με θέμα τις γυναίκες και τον στρατό.

«Ως γυναίκα στον αμερικανικό στρατό, πιστεύω ότι θα ήταν εκπληκτικό η κυβέρνηση να επιτρέψει στις γυναίκες να ενταχθούν σε κάθε μονάδα του στρατού. Είμαστε το ίδιο δυνατές με τους άντρες» δήλωσε η 26χρονη με το κοινό να ζητωκραυγάζει και πρόσθεσε: «Ως διοικητής στο λόχο μου, είμαι δυναμική και αφοσιωμένη. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι το φύλο δεν μας περιορίζει στο αμερικανικό στρατό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ