Τιμούρ Κετσπάγια o «εκλεκτός» - Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τιμούρ Κετσπάγια o «εκλεκτός» - Αυτός είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα θυελλώδες Σαββατοκύριακο πέρασε η ΑΕΚ και από το βράδυ της Κυριακής άρχισε να επανέρχεται η ηρεμία, με την άφιξη του Τιμούρ Κετσπάγια στην Αθήνα, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η άρνηση του Φιλίπ Μοντανιέ να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ δημιούργησε αρκετά επικοινωνιακά προβλήματα στην ΑΕΚ, η διοίκηση της οποίας κινήθηκε αστραπιαία και κατάφερε να κλείσει προπονητή, πριν καλά-καλά περάσουν 48 ώρες.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια έφτασε το βράδυ της Κυριακής στο «Ελ. Βενιζέλος» και αναμένεται σήμερα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο για ένα χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα. Ο Γεωργιανός, ο οποίος έχει αγωνιστεί τη δεκαετία του '90 στην Ένωση, πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ ενώ για σχεδόν 4 μήνες στο παρελθόν έχει περάσει και από τον πάγκο του Ολυμπιακού.

Αμέσως μετά το αίσιο τέλος με τον Κετσπάγια, θα τρέξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας, αφού σε λιγότερα από 20 ημέρες ξεκινά η προετοιμασία για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τιμουρ κετσπαγια αεκ προπονητής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ