Προειδοποιούν οι ναυτιλιακοί πράκτορες: Οι απεργίες στα λιμάνια στέλνουν την κρουαζιέρα στην Τουρκία - iefimerida.gr

Προειδοποιούν οι ναυτιλιακοί πράκτορες: Οι απεργίες στα λιμάνια στέλνουν την κρουαζιέρα στην Τουρκία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμα κινδύνου για την κρουαζιέρα και τον τουρισμό στέλνουν οι ναυτιλιακοί πράκτορες, εξηγώντας ότι οι απεργίες των λιμενεργατών στέλνουν τα κρουαζιερόπλοια από τον Πειραιά, τον Βόλο, ακόμα και από το Λαύριο, στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τον ναυτιλιακό πράκτορα Μιχάλη Νομικό που μίλησε στον ΣΚΑΪ, οι τουρίστες διαμαρτύρονται έντονα για την ταλαιπωρία που αντιμετωπίζουν, ενώ μόνο το Σαββατοκύριακο δύο κρουαζιερόπλοια με 6.000 επιβάτες δεν έδεσαν στον Πειραιά λόγω της απεργίας των λιμενεργατών που προχώρησαν σε κινητοποιήσεις λόγω της σχεδιαζόμενης από την κυβέρνηση ιδιωτικοποίησης του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ) και Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).

«Είμαστε ανοιχτοχέρηδες και τους γυρνάμε πίσω (την κρουαζιέρα)» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ ο κ. Νομικός και συνέχισε: «Είμαστε αυτοκαταστροφικοί, βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, αν ακυρωθεί η κρουαζιέρα θα χάσουν τις δουλειές τους και οι λιμενεργάτες».

«Το Σαββατοκύριακο δυο πλοία με 6.000 επιβάτες δεν ήρθαν στον Πειραιά πολύ φοβούμαι ότι θα ακυρωθούν και οι επόμενες αφίξεις αν συνεχιστεί η απεργία» , είπε ο κ. Νομικός σημειώνοντας ότι λόγω συγκυριών η κρουαζιέρα καταγράφει ήδη μείωση της τάξης 10% με 15%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ