Ακόμα μία νύχτα ληστειών έζησε η πρωτεύουσα - iefimerida.gr

Ακόμα μία νύχτα ληστειών έζησε η πρωτεύουσα

ληστεία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο έλεος των ληστών για ακόμα ένα βράδυ βρέθηκε η Αττική, καθώς σημειώθηκε νέο μπαράζ ένοπλων επιθέσεων, αλλά και διαρρήξεων. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ένας άντρας και μία γυναίκα επιτέθηκαν και λήστεψαν υπό την απειλή μαχαιριού οδηγό ταξί στο Νέο Ηράκλειο.

Η επόμενη ληστεία σημειώθηκε στις τρεις στο Αιγάλεω, όταν άγνωστος δράστης απείλησε με μαχαίρι υπάλληλο βενζινάδικου και αφού του άρπαξε τις εισπράξεις εξαφανίστηκε.

Στις 4:20 στη λεωφόρο Ειρήνης 30 στην Ηλιούπολη άγνωστοι «κατέβασαν» τα ρολά κοσμηματοπωλείου με ιμάντα που είχαν δέσει στον κοτσαδόρο αυτοκινήτου. Στη συνέχεια έσπασαν την τζαμαρία και αφαίρεσαν από τη βιτρίνα ότι κοσμήματα βρήκαν. Μισή ώρα μετά τις τέσσερις και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στο Πειραιά αυτή τη φορά, άγνωστοι διέρρηξαν κοσμηματοπωλείο στην αφαιρώντας όλα τα κοσμήματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ