Μπακογιάννη: Απόλυτος εμπαιγμός ο νόμος για τις offshore - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: Απόλυτος εμπαιγμός ο νόμος για τις offshore

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτο εμπαιγμό και υποκρισία χαρακτηρίζει τη διάταξη για τις offshore η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι η Δικαιοσύνη θα καταρρίψει τον νόμο.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Κεφάλαιο υποστηρίζει ότι «η δικαιοσύνη θα απορρίψει το νόμο που "εν χορδαίς και οργάνοις" ψήφισε ο κ. Τσίπρας και θα ισχύσει ο προηγούμενος ψηφισμένος νόμος». Η πρώην υπουργός δηλώνει, «ότι ο ελληνικός λαός πληρώνει την αύξηση των δαπανών του κράτους, που προκύπτει από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ» και τονίζει ότι η «ΝΔ σήμερα δεν κάνει στείρα αντιπολίτευση και δεν κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό υποσχόμενη τα πάντα στους πάντες, όπως έκανε ο κ. Τσίπρας».

Επίσης, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει ότι « στόχος της ΝΔ είναι η μεγαλύτερη δυνατή κοινωνική συμμαχία και αυτός υπηρετείται με τη συμφωνία αλήθειας που θα υπογράψουμε με τον ελληνικό λαό, στη βάση προτάσεων και ιδεών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντόρα offshore
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ