Κολυμπούν στους δρόμους του Παρισιού - Δίπλα στις όχθες του Σηκουάνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Κολυμπούν στους δρόμους του Παρισιού - Δίπλα στις όχθες του Σηκουάνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Παρίσι μπορεί να «πνίγεται» από τις πλημμύρες που έχουν προκαλέσει οι καταρρακτώδεις βροχές, ωστόσο παράτολμοι γάλλοι κολυμπούν στους δρόμους γύρω από τον Σηκουάνα.

Λίγες ημέρες πριν η Γαλλία υποδεχτεί τους χιλιάδες φίλους του ποδοσφαίρου για τη διοργάνωση του Euro 2016 και βρίσκεται σε «συναγερμό» από τις πλημμύρες που έχουν προκαλέσει οι καταρρακτώδεις βροχές των προηγούμενων ημερών. Η στάθμη του Σηκουάνα ξεπέρασε τα έξι μέτρα, για πρώτη φορά από το 1982, και εκτιμάται πως μπορεί να φτάσει έως και τα 6,30 μέτρα ή και τα 6,50.

Η στάθμη του νερού είναι τόσο ψηλή που μια ομάδα αθλητών αποφάσισε να κολυμπήσει από την άλλη πλευρά των κιγκλιδωμάτων εκεί που συνήθως κάνουν τον περίπατό τους. Σε βίντεο του France24 φαίνονται οι παράτολμοι κολυμβητές να διασχίζουν τον δρόμο κολυμπώντας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παρίσι πλημμύρες κολυμβητές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ