Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλι -«Εφυγε» ο θρύλος της πυγμαχίας - iefimerida.gr

Πέθανε ο Μοχάμεντ Αλι -«Εφυγε» ο θρύλος της πυγμαχίας

(ΑΠΕ/ EPA/ PEER GRIMM)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο θρύλος της πυγμαχίας, Μοχάμεντ Αλι, άφησε την τελευταία του πνοή στα 74 του χρόνια.

Μία από τις πιο εμβληματικές φιγούρες του αθλητισμού, εισήχθη σε νοσοκομείο στο Φοίνιξ εξαιτίας αναπνευστικού προβλήματος τις προηγούμενες ημέρες, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη «μάχη». Ο εκπρόσωπος της οικογένειάς του Μπομπ Γκούνελ, ανακοίνωσε τα άσχημα νέα, ότι ο Αλι «έφυγε» από τη ζωή. «Επειτα από μάχη 32 χρόνων με τη νόσο του Πάρκινσον, ο Μοχάμεντ Αλι πέθανε σήμερα σε ηλικία 74 ετών από σηπτικό σοκ που οφείλεται σε αδιευκρίνιστα φυσικά αίτια», ήταν τα λόγια του.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έπασχε από Πάρκινσον από το 1984.

Η δημόσια κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή στη γενέτειρά του, το Λούισβιλ του Κεντάκι, στις κεντροδυτικές ΗΠΑ, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον, όπως επίσης ο δημοσιογράφος Μπράιαν Γκάμπελ και ο ηθοποιός Μπίλι Κρίσταλ θα εκφωνήσουν τον επικήδειο στη μνήμη του θρυλικού αθλητή, επισημάνθηκε στη συνέντευξη τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μοχάμεντ Αλι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ