Συνάντηση Βούτση, Παρασκευόπουλου με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα για δίκη της ΧΑ - iefimerida.gr

Συνάντηση Βούτση, Παρασκευόπουλου με τη μητέρα του Παύλου Φύσσα για δίκη της ΧΑ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, συναντήθηκε η Μάγδα Φύσσα, μητέρα του Παύλου Φύσσα.

Η μητέρα του δολοφονηθέντος από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά είχε απευθύνει δημόσια έκκληση στον πρωθυπουργό για τη μεταφορά της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο της Αθήνας. Παράλληλα είχε καταγγείλει την αδικαιολόγητη καθυστέρηση στη διεξαγωγή της δίκης που είχε ήδη ως αποτέλεσμα την αποφυλάκιση υπό όρους του Γιώργου Ρουπακιά.

Η συνάντηση της κ.Φύσσα με τον κ.Βούτση και τον κ.Παρασκευόπουλο πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και δεν δημοσιοποιήθηκε προς αποφυγήν προβοκάτσιας από τους χρυσαυγίτες βουλευτές.
Τόσο ο κ. Παρασκευόπουλος όσο και ο κ. Βούτσης παραδέχτηκαν ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο κ. Παρασκευόπουλος είπε ότι είναι διατεθειμένος να ζητήσει αλλαγή της αίθουσας (από τις φυλακές Κορυδαλλού) όπου γίνεται η δίκη, προκρίνοντας ως πιθανή εναλλακτική λύση την αίθουσα τελετών του Εφετείου Αθηνών.
Σε ό,τι αφορά την προαπαιτούμενη διαδικασία, ο υπουργός ανέφερε ότι έχει στείλει έγγραφο προς τον πρόεδρο του Συμβουλίου Διοίκησης του Εφετείου Αθηνών, ζητώντας του να προβεί σε εκτίμηση για την πρόοδο που γίνεται στη δίκη για τη δολοφονία Φύσσα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ