Ζλάταν ή Ρονάλντο – Το μυθικό ρεκόρ που κυνηγούν στο EURO οι δύο σταρ - iefimerida.gr

Ζλάταν ή Ρονάλντο – Το μυθικό ρεκόρ που κυνηγούν στο EURO οι δύο σταρ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόκειται για δύο από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Οταν συναντήθηκαν στα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, ο ένας υποκλίθηκε στον άλλο όμως τώρα μονομαχούν για ένα ρεκόρ. Η κόντρα Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και Κριστιάνο Ρονάλντο ενόψει EURO 2016.

Πρόσφατα ο Ζλάταν είπε πως μόνο τρεις παίκτες μπορούν να κάνουν τη διαφορά στις ομάδες τους. Ο Μέσι, ο Ρονάλντο και ο ίδιος. Ισως να μην απέχει πολύ από την πραγματικότητα αν αναλογιστεί κανείς, πως ο Σουηδός και ο Πορτογάλος κυνηγούν ένα απίστευτο ρεκόρ στο EURO που ξεκινά στις 10 Ιουνίου.

Ο Ιμπραϊμοβιτς και ο Ρονάλντο έχουν σκοράρει σε 3 συνεχόμενα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και βρίσκονται στην ίδια λίστα μαζί με τους Νούνο Γκόμες, Τιερί Ανρί, Γιούργκεν Κλίνσμαν, Ελντερ Πόστιγκα και Βλάντιμιρ Σμίτσερ.

Στόχος τους τώρα είναι να γίνουν οι πρώτοι που θα έχουν σκοράρει σε 4 διοργανώσεις και επειδή θεωρείται φυσιολογικό να βρουν και οι δύο δίχτυα έστω μια φορά στα γήπεδα της Γαλλίας, αυτό που κυνηγούν είναι ποιος θα το πετύχει πρώτος. Χρονικά πάντως ευνοείται ο Ιμπραϊμοβιτς αφού η Σουηδία αγωνίζεται τη Δευτέρα στις 13 Ιουνίου απέναντι στην Ιρλανδία ενώ ο Ρονάλντο θα πέσει στη μάχη, μια ημέρα μετά κόντρα στην Ισλανδία.

Πάντως οι δύο ποδοσφαιριστές κοιτούν και πιο μακριά. Εχοντας πετύχει ο καθένας 6 γκολ στα τρία προηγούμενα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα επιδιώξουν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τον Μισέλ Πλατινί, ο οποίος παραμένει στην κορυφή με τα 9 γκολ που πέτυχε το 1984.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ