Το «έκαψαν» στα μπουζούκια οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού - Με guest star τον Ρέμο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το «έκαψαν» στα μπουζούκια οι πρωταθλητές του Ολυμπιακού - Με guest star τον Ρέμο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τη φαντασμαγορική φιέστα που είχαν ετοιμάσει οι διοικούντες τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την κατάκτηση του 2ου συνεχόμενου τίτλου στο μπάσκετ, όλη η ομάδα μαζί με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εκεί βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος.

Γλέντι μέχρι πρωίας για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η ομάδα του Ολυμπιακού το «έκαψε» στα μπουζούκια, λίγο οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, με τον κόσμο να τραγουδά τον ύμνο αρκετές φορές και να αποθεώνει τους πρωταγωνιστές.

Στο μαγαζί βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και μια συνομιλία που είχε με έναν εκ των αδερφών Αγγελόπουλου, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε ότι πριν τις... διακοπές προέχει το νέο συμβόλαιο του Βασίλη Σπανούλη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός πρωτάθλημα Αντώνης Ρέμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ