Εντονες αποδοκιμασίες σε Μέσι στη δίκη της φοροδιαφυγής: Πήγαινε παίξε στον Παναμά, φέρε τα λεφτά πίσω [βίντεο] - iefimerida.gr

Εντονες αποδοκιμασίες σε Μέσι στη δίκη της φοροδιαφυγής: Πήγαινε παίξε στον Παναμά, φέρε τα λεφτά πίσω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μούσι και διαφορετικό λουκ εμφανίστηκε σήμερα στη δίκη για φοροδιαφυγή ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δέχθηκε λεκτική επίθεση από το πλήθος που βρισκόταν έξω από τα δικαστήρια καθώς του φώναζαν «Πήγαινε παίξε στον Παναμά, φέρε τα λεφτά πίσω!». Ο Μέσι δεν αντέδρασε συνοδευόμενος από τον πατέρα του, Χόρχε, και τον αδερφό του, Ροδρίγο.

Ο Μέσι, απαντώντας στις δέκα ερωτήσεις του δικαστή, επανέλαβε όσα έλεγε και κατά τη διάρκεια των ανακρίσεων. Οτι δηλαδή δεν ήξερε και απλά υπέγραφε.

«Δεν ήξερα τίποτα, Εγώ ήμουν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. Δεν είχα ιδέα. Είχα εμπιστοσύνη στον πατέρα μου και στους δικηγόρους. ξαναλέω ότι πίστευα όσα μου έλεγε ο μπαμπάς μου. Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι θα μπορούσε να με κοροϊδέψει. Ποτέ δεν με ενδιέφεραν τα οικονομικά θέματα, δεν ήξερα ότι παραβιαζόταν ο νόμος. Υπέγραφα απλά. Ούτε διάβαζα, ούτε ρωτούσα. Έκανα ό,τι μου έλεγε» ήταν τα λόγια του Μέσι κατά την απολογία του.

Είχε προηγηθεί η κατάθεση του Χόρχε Μέσι, πατέρα του Αργεντινού ποδοσφαιριστή. Όσα είπε ήταν στην ίδια γραμμή... «Στόχος μου ήταν να κάνω πιο εύκολη τη ζωή του γιου μου, ώστε να ασχολείται μόνο με το ποδόσφαιρο. Ο Λέο δεν ξέρει τίποτα από όλα αυτά τα θέματα με τα χρήματα και τις εταιρίες. Σε κάποιες από τις επίμαχες συμφωνίες δεν είχα καν εγώ ανάμειξη. Είχαμε έναν εκπρόσωπο και απλά έλεγα ναι ή όχι όταν με ρωτούσε. Ο Λέο δεν διάβαζε τα συμβόλαια. Απλά τα υπέγραφε» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή φωτογραφίας: marca, πηγή βίντεο: afp

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι φοροδιαφυγή λεφτά Παναμάς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ