Σε κάθειρξη 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ καταδικάστηκε ο παιδεραστής με το βανάκι - iefimerida.gr

Σε κάθειρξη 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ καταδικάστηκε ο παιδεραστής με το βανάκι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βαριά χτύπησε η καμπάνα για τον 40χρονο Φίλιππο Λεβεντό, τον οποίο το δικαστήριο καταδίκασε σε ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης 26 ετών και χρηματική ποινή 200.000 ευρώ για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη επ' αυτοφώρω πριν από έναν χρόνο, όταν επιβίβαζε ένα 13χρονο παιδί στο ειδικά διαμορφωμένο βαν του για να το αποπλανήσει.

Το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας κήρυξε -ομόφωνα- ένοχο τον κατηγορούμενο για τον βιασμό και την αποπλάνηση μιας 14χρονης, τον βιασμό ενός 15χρονου και την απόπειρα αποπλάνησης του 13χρονου.

Ο 40χρονος καταδικάστηκε και για το αδίκημα της προσέλκυσης ανηλίκου μέσω Διαδικτύου και για προμήθεια και κατοχή πορνογραφικού υλικού. Ο εισαγγελέας στην πρότασή του ζήτησε την επιβολή στον κατηγορούμενο και χρηματικής ποινής συνολικού ύψους 500.000 ευρώ για την κατοχή πορνογραφικού υλικού και τη προσέλκυση ανηλίκου μέσω Διαδικτύου.

Στην απολογία του ο 40χρονος υποστήριξε πως με τη θέλησή τους βρεθήκαν μαζί του ερωτικά τα θύματα, ισχυρισμός που δεν έγινε αποδεκτός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ