Αδωνις: Πηγαίνουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του κόφτη - iefimerida.gr

Αδωνις: Πηγαίνουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του κόφτη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την εκτίμηση ότι είμαστε ήδη στον κόφτη, καθώς έχουμε υστέρηση εσόδων 700 εκατ. ευρώ, έκανε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης.

«Πηγαίνουμε με τεράστια ταχύτητα στην εφαρμογή του κόφτη», είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 9.89, υποστήριξε ότι τα μέτρα που ψηφίζει ο κ. Τσίπρας είναι τα λάθος μέτρα και η Νέα Δημοκρατία πρέπει να τα αλλάξει. Επίσης, τόνισε ότι με τους φόρους και τις αυξήσεις η ύφεση αναγκαστικά θα μεγαλώσει και κάθε μέρα θα γίνονται απολύσεις.

Εκτίμησε μάλιστα ότι «θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές» και πρόσθεσε ότι «όσο αργότερα έρθει στην εξουσία η επόμενη κυβέρνηση τόσο πιο δύσκολες αποφάσεις θα πρέπει να πάρει».

Ο κ. Γεωργιάδης κατηγόρησε ακόμη τον πρωθυπουργό ότι «ελέγχει τους συνδικαλιστές επειδή τους έχει διορίσει στο Δημόσιο και τρώνε» και υποστήριξε ότι «ο εξευτελισμός της Αριστέρας είναι η πολιτική παρακαταθήκη που αφήνει ο Τσίπρας στην Ελλάδα».

Αναφερόμενος στο θέμα του κ. Πολάκη και τη φωτογραφία που τον δείχνει να καπνίζει στο πάνελ εντός του υπουργείου Υγείας, είπε: «Φαντάζεστε Γερμανό και Βρετανό υπουργό Υγείας να καπνίζει στο υπουργείο; Θα πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές και η επόμενη Βουλή θα στείλει τον κ. Πολάκη στο δικαστήριο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ