Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] - iefimerida.gr

Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες]

Φωτογραφία: jamesneedhamart/Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα σκίτσο έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες το απόλυτο viral συμβολίζοντας... το πώς είναι στην πραγματικότητα ο έγγαμος βίος.

Πριν λίγες ημέρες η Αλιξ Νίντχαμ από το Σίδνεϊ πόσταρε στο Imgur έναν μικρό πίνακα, που είχε φτιάξει ο σύζυγός της για εκείνη.

Ο πίνακας έδειχνε την Αλιξ ημίγυμνη, φορώντας μόνο ένα στρινγκ να βουρτσίζει τα δόντια της στο μπάνιο ενώ ο σύζυγός της καθόταν στην τουαλέτα.

Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Είπα στον άντρα μου ότι ποτέ δεν έχει φτιάξει έναν πίνακα που να δείχνει και τους δυο μας. Και αυτός έφτιαξε αυτό το αριστούργημα!» έγραψε στη λεζάντα του ποστ η Αλιξ.

Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μέσα σε λίγες ώρες την φωτογραφία με τον πίνακα είχαν δει πάνω από 860.000 άτομα στα social media με εκατοντάδες από αυτούς να λένε ότι απεικονίζει τέλεια το πώς είναι στην πραγματικότητα ο έγγαμος βίος.

Ο... καλλιτέχνης από την πλευρά του είπε για το έργο του ότι καθώς πλησίαζε η έκτη επέτειος του γάμου του με την Αλιξ ένιωσε την ανάγκη να ζωγραφίσει κάτι που να αποτελεί ωδή στην αγάπη. «Αφού σκέφτηκα όλα τα υπερβολικά ρομαντικά, εξιδανικευμένα πορτραίτα αγάπης που έχουν δημιουργηθεί στην ιστορία, αποφάσισα να φτιάξω έναν πίνακα που θα είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα της σύγχρονης σχέσης», είπε ο ίδιος μιλώντας στη Daily Mail και πρόσθεσε: «Προσπάθησα να απεικονίσω την οικειότητα και την αγάπη, με λίγο... χιούμορ».

Ο Νίντχαμ δηλώνει ξαφνιασμένος από την αλληλεπίδραση που είχε η ανάρτηση του πίνακά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Φαίνεται τελικά ότι αυτό που εγώ θεωρούσα ως την παράξενη δική μας πραγματικότητα είναι κάτι απολύτως φυσιολογικό. Αυτό καταλαβαίνω από την απήχηση που είχε η ανάρτηση», λέει.

Με χιούμορ προσθέτει: «Φαίνεται τελικά ότι ο εν λόγω πίνακας έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στο Διαδίκτυο και για άλλα θέματα, όπως για την υγιεινή στο μπάνιο, τις ηλεκτρικές συσκευές κοντά στο νερό και στο αν θα πρέπει να βγάζει κανείς το παντελόνι του ή όχι όταν κάθεται στην τουαλέτα. Καθόλου κακό, μου αρέσει»!

Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: jamesneedhamart/Instagram

Το ζευγάρι:

Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Το σκίτσο που έγινε viral -Απεικονίζει το πώς είναι πραγματικά ο έγγαμος βίος [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: ally_itsallaconspiracy/Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος πίνακας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ