Η Forthnet στο 2ο ICT SECURITY WORLD και 6ο e-GOVERNMENT FORUM 2016 - iefimerida.gr

Η Forthnet στο 2ο ICT SECURITY WORLD και 6ο e-GOVERNMENT FORUM 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Forthnet, συμμετείχε στο 2ο Ετήσιο Συνέδριο ICT SECURITY WORLD και στο 6ο Ετήσιο Συνέδριο e-GOVERNMENT FORUM 2016 που πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα την Τετάρτη 25 Μαΐου και Πέμπτη 26 Μαΐου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Την εταιρεία εκπροσώπησαν ο κ. Γιάννης Καβακλής, Business Customers Executive Director, o κ. Φώτης Καλαμαντής, Διευθυντής Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα, και ο κ. Χρόνης Τζερεφός, Business Marketing Director.

Ο κ. Γιάννης Καβακλής, Business Customers Executive Director της Forthnet, τόνισε μεταξύ άλλων: «Είναι άμεση ανάγκη ο εκσυγχρονισμός των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών του Δημοσίου καθώς και η θεσμοθέτηση της πλήρους και απόλυτης γενίκευσης της χρήσης διαδικτυακής επικοινωνίας σε όλες τις υπηρεσίες και συναλλαγές του πολίτη με το κράτος. Εάν το Δημόσιο, αντί των κοστοβόρων και αναποτελεσματικών επενδύσεων σε υποδομές, προχωρήσει στην αγορά υπηρεσιών, θα δώσει στην αγορά τη δυνατότητα να αναπτύξει νέες υποδομές και υπηρεσίες μέσα από τις οποίες θα προκύψει σημαντικό όφελος, τόσο για το ίδιο, όσο και για την εξυπηρέτηση όλων των πολιτών και των επιχειρήσεων». Ο κ. Καβακλής μίλησε και για την καθυστέρηση του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ αναφέροντας σχετικά: «Θα πρέπει άμεσα να γίνει επανεκκίνηση της διαγωνιστικής διαδικασίας του ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ, το οποίο όχι μόνο θα εξοικονομήσει για το Ελληνικό Δημόσιο 150εκ. ευρώ ετησίως, αλλά θα αποτελέσει και την τηλεπικοινωνιακή λεωφόρο πάνω στην οποία θα κινηθούν οι καινοτομίες που θα φέρουν τα κεντρικά έργα τα οποία θα εκσυγχρονίσουν τις δομές και λειτουργίες του ελληνικού κράτους».

Ο κ. Φώτης Καλαμαντής, Διευθυντής Πωλήσεων Δημόσιου Τομέα της Forthnet, μιλώντας για την αναγκαιότητα μεταρρυθμίσεων στο Δημόσιο, είπε: «Σήμερα η ηλεκτρονική διακυβέρνηση αποτελεί μονόδρομο για την βελτίωση της εμπειρίας του συναλλασσόμενου πολίτη και για την μείωση κάθε κόστους. Είναι επιβεβλημένο, το Ελληνικό Δημόσιο να αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης και εξέλιξης των σύγχρονων τεχνολογικών επιτευγμάτων κατά τα πρότυπα των προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών. Ένα σύγχρονο κράτος λειτουργώντας σαν καταλύτης καινοτομίας και ανταγωνιστικότητας δείχνει το δρόμο της εξέλιξης όχι μόνο στις συστατικές του πολιτικές και διαχειριστικές οντότητες αλλά και στην εθνική αγορά αποτελώντας πρότυπο και εξελικτική αιχμή».

Ο κ. Χρόνης Τζερεφός, Business Marketing Director της Forthnet, έκανε λόγο για την ανάγκη της επιχειρηματικής συνέχειας (business continuity) και παρουσίασε τις λύσεις της Forthnet λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σε ένα σύγχρονο περιβάλλον παροχής υπηρεσιών, οι εταιρίες απαιτούν αδιάλειπτη λειτουργία των ΙΤ υποδομών τους και αυτό υπαγορεύει την επιλογή λύσεων και συνεργατών που μπορούν να την διασφαλίσουν. Η Forthnet, προσηλωμένη στην συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της, παρέχει ένα πλήρες portfolio υπηρεσιών cloud για την φιλοξενία υπολογιστικών πόρων καθώς και cloud backup για την προστασία των δεδομένων της επιχείρησης και την διαχείριση συμβάντων απώλειας δεδομένων».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nova forthnet
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ