Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον «δράκο» του Αμαρουσίου -Τι είπαν στις καταθέσεις τους οι γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση - iefimerida.gr

Σοκαριστικές μαρτυρίες για τον «δράκο» του Αμαρουσίου -Τι είπαν στις καταθέσεις τους οι γυναίκες που δέχθηκαν επίθεση

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν είμαι βιαστής», δηλώνει κατηγορηματικά στο υπόμνημά του ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου.

Ολες τις επιθέσεις τις χαρακτήρισε ως πράξεις μείωσης του γυναικείου φύλου, ενώ αποδίδει τα όσα έκανε στην ερωτική απογοήτευσή του από μία ιερόδουλη από τη Ρουμανία με το όνομα «Τζωρτζέτα».

Σύμφωνα με τον «ΕΤ», η δικογραφία που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνει περιγραφές των θυμάτων για τα όσα έζησαν, το υπόμνημα του δράστη, ο οποίος αναφέρει πως δεν είναι βιαστής, και τις αναφορές για τις συνολικά έξι σεξουαλικές επιθέσεις στο Μαρούσι.

Ο δράστης του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2016, βρίσκεται πλέον στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού. Σύμφωνα με πληροφορίες, του χορηγείται φαρμακευτική αγωγή, δεν μιλάει σε κανέναν, ενώ βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.


Οι μαρτυρίες των θυμάτων
Ωστόσο, διαφορετική εικόνα για τον 30χρονο δίνουν στις καταθέσεις τους τρία από τα θύματά του:

  • 25 Μαΐου 2016: Την 5.45 ξεκίνησα από το σπίτι μου για  να μεταβώ στο ΚΕΕΛΠΝΟ στην οδό Αγράφων. Καθώς περπατούσα άκουσα βήματα από πίσω μου και κατάλαβα ότι κάποιος έτρεχε προς το μέρος μου. Θέλησα να κάνω στην άκρη για να περάσει αλλά πριν προλάβω να κάνω οτιδήποτε κάποιος προσπάθησε να μου κλείσει το στόμα με ταινία και δίχως να θυμάμαι πώς, βρέθηκα πεσμένη στο έδαφος. Ενώ βρισκόμουν κάτω ήρθε από πάνω μου προσπαθώντας εκ νέου να μου κλείσει το στόμα με ταινία. Αντέδρασα φωνάζοντας και κλωτσώντας τον, ενώ ταυτόχρονα με τα χέρια μου τον έσπρωχνα στο πρόσωπο και πιθανόν με τα νύχια μου του προκάλεσα αμυχές στο πρόσωπο. Τότε αυτός έβγαλε την ταινία από το στόμα μου και απομακρύνθηκε τρέχοντας στην οδό Αγράφων.
  • 23 Μαΐου 2016: Στις 9.00 το πρωί αποβιβάστηκα από το αυτοκίνητο στην οδό Πάρνηθος και κατευθύνθηκα προς τη δουλειά μου. Με προσπέρασε ένας άνδρας, ο οποίος σταμάτησε έξω από πολυκατοικία παριστάνοντας ότι ήθελε να εισέλθει σε αυτήν. Αφού τον προσπέρασα κινήθηκε γρήγορα από πίσω μου και έβαλε το χέρι του ανάμεσα από τα πόδια μου θωπεύοντάς με προσπαθώντας ταυτόχρονα να με ρίξει κάτω. Εγώ τον έβρισα και τον χτύπησα στο πρόσωπο. Κατόπιν των ανωτέρω, αυτός άλλαξε κατεύθυνση και ξαναγύρισε στην πολυκατοικία ατάραχος, ενώ ταυτόχρονα συνέχιζε να με κοιτάει επίμονα.
  • 11 Μαΐου 2016: Στις 7.05 περπατούσα στην υπόγεια διάβαση μεταξύ Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου. Αντίθετα της πορείας μου περπατούσε προς το μέρος μου ένας άνδρας ψηλός, εύσωμος με μυωπικά γυαλιά με χακί μπουφάν. Ξαφνικά, αισθάνθηκα έντονη πίεση από πίσω μου και είδα το ανωτέρω άτομο να με έχει αγκαλιάσει πολύ σφιχτά και με το ένα του χέρι να με ακουμπάει στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Προσπάθησα να αντισταθώ να φύγω αλλά με έριξε κάτω, ήρθε από πάνω μου και με την παλάμη του μου έκλεισε το στόμα ενώ με το άλλο χέρι συνέχισε να με αγγίζει στα γεννητικά μου όργανα και στο στήθος μου. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα και στην προσπάθειά μου να ξεφύγω χτύπησα στο κεφάλι και στο πρόσωπο. Κατάφερα να τσιρίξω και να φωνάξω βοήθεια και έτσι ο δράστης έφυγε. 
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δράκος βιαστής Μαρούσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ