Κινήσεις που καταστρέφουν το δέρμα σας -Τα 7 μεγαλύτερα λάθη - iefimerida.gr

Κινήσεις που καταστρέφουν το δέρμα σας -Τα 7 μεγαλύτερα λάθη

Instagram/@gigihadid
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολες οι γυναίκες θέλουν λαμπερό και πεντακάθαρο δέρμα, γι΄αυτό και αγοράζουν ένα σωρό προϊόντα για να το πετύχουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, μερικές φορές, να το παρακάνουν και να καταστρέφουν την επιδερμίδα τους.

Για να μην την «πατήσετε» και εσείς, σας έχουμε τις χειρότερες κινήσεις που μπορείτε να κάνετε στο δέρμα σας και να το καταστρέψετε.

  • Αφήστε κάτω το σκραμπ

Η απολέπιση είναι σούπερ, μιας και αφήνει το δέρμα φρέσκο και καθαρό. Το να χρησιμοποιείτε, όμως, σκραμπ και να τρίβεστε κάθε μέρα, μόνο καλό δεν κάνει. Με αυτό τον τρόπο αφαιρείτε τα έλαια από το δέρμα σας, με αποτέλεσμα να γίνεται θαμπό και ξηρό.

  • Κοιμάστε βαμμένες

Ναι οκ, μετά από μια κουραστική ημέρα, δεν έχετε το κουράγιο να ξεβαφτείτε και πέφτετε στο κρεβάτι έτσι όπως είστε. Λάθος, μεγάλο λάθος, καθώς θα είστε υπεύθυνες για τα τυχόν σπυράκια που θα δείτε την επόμενη ημέρα. Αφήστε που το πρόσωπο σας, αν συνεχίσετε να μην ξεβάφεστε, θα δείχνει πιο γερασμένο.

  • Σπάτε τα σπυράκια

Οσο και να σας ενοχλούν, όσο και να θέλετε να τα πειράξετε και να νιώσετε την ευχαρίστηση, μην τα σπάσετε. Βάλτε ασπιρίνη, λεμόνι, κονσίλερ ή ότι άλλο θέλετε άλλο όχι τα χέρια σας. Δεν θέλετε να γεμίσετε, μετά το σπάσιμο του ενός.

  • Τρώτε πολλή ζάχαρη

Η ζάχαρη που καταναλώνετε, βλάπτει το κολλαγόνο του δέρματός σας, οδηγώντας το σε πρόωρη χαλάρωση. Αν θέλετε να φάτε κάτι γλυκό, λοιπόν, προτιμήστε ένα φρουτό αντί για παγωτό.

  • Δεν κοιμάστε αρκετά

Το δέρμα σας αναπλάθεται τη νύχτα, όποτε αν δεν κοιμάστε αρκετά, δεν του δίνετε χρόνο να πραγματοποιήσει αυτή τη διεργασία. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερες γραμμές, λιγότερη ελαστικότητα και διαφορετικούς χρωματισμούς.

  • Δεν καθαρίζετε το κινητό σας

Καλώς ή κακώς, έχετε το κινητό συνέχεια στο χέρι σας. Η συσκευή σας είναι γεμάτη με μικρόβια, οπότε θα ήταν καλό να την καθαρίζετε με αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια.

  • Δεν φοράτε τα γυαλιά σας

Αν δεν βλέπετε καλά, φορέστε τα γυαλιά σας ή φακούς επαφής. Δεν χρειάζεται να κάνετε ρυτίδες γύρω από τα μάτια σας, μισοκλείνοντάς τα για να δείτε καλύτερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ επιδερμίδα λάθη καθαρό δέρμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ