Το κόλπο για να μην τρώτε μέχρι... σκασμού [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κόλπο για να μην τρώτε μέχρι... σκασμού [εικόνες]

Pixabay
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ξέρουμε είναι δύσκολο, μην πούμε ακατόρθωτο. Το να μην τρως μέχρι να σκάσεις σε κάθε γεύμα, απλά δεν γίνεται!

Ναι, κάποιοι το κάνουν, μετρούν τις μπουκιές τους και τρώνε αργά-αργά. Οταν νιώσουν, δε, πως φουσκώνουν αφήνουν το πιρούνι κάτω.

Για τους άλλους, λοιπόν, που δεν μπορούν να αντισταθούν στο φαγητό και θέλουν να τρώνε και να τρώνε σε κάθε γεύμα, υπάρχει λύση για να σταματήσουν.

Το κόλπο απλό και εύκολο: Να τρώτε με το χέρι που δεν χρησιμοποιείτε. Δηλαδή αν είστε δεξιόχειρες, φάτε με το αριστερό και το αντίθετο.

Το κόλπο για να μην τρώτε μέχρι... σκασμού [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ενας εύκολος τρόπος να κόψετε την υπερφαγία κατά γεύματά σας είναι να τρώτε με το χέρι που δεν συνηθίζετε. Αν σας ακούγετε «πολύ» το να το κάνετε σε κάθε γεύμα, κάντε το στο δείπνο που συνηθίζουμε να τρώμε περισσότερο», λέει ο Μπράντον Νιούγκεν από το ChillPill.

«Ο λόγος που πιάνει είναι γιατί σας παίρνει περισσότερη ώρα να φάτε, κάτι που δίνει στο στομάχι σας τη δυνατότητα να στείλει σήμα στον εγκέφαλο πως είναι πλήρες».

Το κόλπο για να μην τρώτε μέχρι... σκασμού [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κόλπο Φαγητό μην τρώτε υπερβολικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ