Διαμαρτυρία κατοίκων στη Θέρμη -Δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών [εικόνες] - iefimerida.gr

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Θέρμη -Δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών [εικόνες]

Thestival
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κάτοικοι του δήμου Θέρμης βρέθηκαν έξω από το δημαρχείο της πόλης για να διαμαρτυρηθούν για το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων που θα γίνει στην περιοχή.

Σύμφωνα με το thestival.gr, οι κάτοικοι υποστηρίζουν πως είχαν ενημερωθεί από τον δήμαρχο πως στο κέντρο θα μείνουν 1.000-1.500 άτομα, με το χαρτί, ωστόσο, από το υπουργείο να κάνει λόγο για 3.000.

Οπως λένε, οι εγκαταστάσεις στις παλιές σιταποθήκες Κορδογιάννη είναι ακατάλληλες, ενώ τονίζουν πως βρίσκονται κοντά σε σχολεία, χώρους με ζώα και εκτάσεις οπωροκηπευτικών.

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Θέρμη -Δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Παράλληλα, επικαλούμενοι σχέδιο της ΠΕΔΚΜ για την ισοκατανομή προσφύγων σε όλες τις περιφέρειες, αναφέρουν πως στην Θέρμη αναλογούν 241 άτομα.

«Μια περιοχή 800 κατοίκων δεν γίνεται να φιλοξενήσει 3000 πρόσφυγες», υποστηρίζουν, υπογραμμίζοντας πως δεν θα κάνουν πίσω.

Διαμαρτυρία κατοίκων στη Θέρμη -Δεν θέλουν το κέντρο φιλοξενίας μεταναστών [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ