Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο - iefimerida.gr

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο συγκεντρωσιάρχης του Ανδρέα Παπανδρέου, ένα από τα ιστορικότερα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, έφυγε από τη ζωή νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης σε ηλικία 66 ετών.

Η κηδεία του θα γίνει το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Ιουνίου.

Η Αριστερή Πρωτοβουλία, της οποίας ήταν επικεφαλής, εξέδωσε ανακοίνωση: «Την Τρίτη το μεσημέρι ο δικός Γιώργος, ο σύντροφός μας, ο αδερφός μας, ο φίλος μας ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, έφυγε για την γειτονία των αγγέλων. Το στερνό αντίο θα του το πούμε, όλοι οι σύντροφοι και φίλοι, την Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016 και ώρα 5.00 μ.μ. στο κοιμητήριο του Δήμου Παπάγου».

Σύμφωνα με την Αριστερή Πρωτοβουλία, η οικογένεια Παναγιωτακoπούλου επιθυμεί αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στα παρακάτω φιλανθρωπικά ιδρύματα :

Χαμόγελο του παιδιού

Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο | iefimerida.gr 0
Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Παναγιωτακόπουλο | iefimerida.gr 1

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Τρίτης (31.05.2016) σε ηλικία 66 ετών στο νοσοκομείο «Αττικόν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ κηδεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ