Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Champions League - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League με τους ερυθρόλευκους να έχουν σαφώς πιο βατούς πιθανούς αντιπάλους από αυτούς που θα συναντήσει ο Δικέφαλος.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την πολυπόθητη ισοπαλία απέναντι στον Παναθηναϊκό και τερμάτισε στην 1η θέση των πλέι-οφ, κάτι που σημαίνει ότι διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους του Champions League, μαζί με τον Ολυμπιακό από τον 3ο προκριματικό γύρο.

Η διαφορά βέβαια είναι πως ο Ολυμπιακός θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση των πρωταθλητών ενώ ο ΠΑΟΚ θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ανίσχυρων στο δρόμο των μη πρωταθλητών.

Αυτό σημαίνει πως στην κλήρωση της 15ης Ιουλίου, ο Ολυμπιακός θα κληρωθεί με μία εκ των Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν), Ρόζενμποργκ (Νορβηγία), Αστάνα (Καζακστάν), Άστρα Τζούρτζου (Ρουμανία), Σέριφ (Μολδαβία), Σκεντερμπέου (Αλβανία), Ερυθρός Αστέρας (Σερβία), Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργία), Χαφνάρφιορντουρ (Ισλανδία), Τρέντσιν (Σλοβακία).

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ θα κληρωθεί με μία εκ των Σαχτάρ (Ουκρανία), Άγιαξ (Ολλανδία), Άντερλεχτ (Βέλγιο), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) και Σπάρτα Πράγας (Τσεχία).

Τα πρώτα παιχνίδια θα διεξαχθούν στις 26 και 27 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί μία εβδομάδα αργότερα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ