Φορολογικές δηλώσεις: Ούτε ένας στους τρεις δεν έχει υποβάλει -Η διορία λήγει στις 30 Ιουνίου - iefimerida.gr

Φορολογικές δηλώσεις: Ούτε ένας στους τρεις δεν έχει υποβάλει -Η διορία λήγει στις 30 Ιουνίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, κάτι που φαίνεται πως δεν αγχώνει ιδιαίτερα τους φορολογούμενους, αφού μόλις το 33% έχει προχωρήσει σε δήλωση.

Μάλιστα οι περισσότεροι τους φορολογούμενους που έχουν υποβάλει δήλωση είναι αυτοί που έχουν μηδενικό εκκαθαριστικό ή προσδοκούν επιστροφή φόρου.

Σχεδόν ένας στους δυο φορολογούμενους, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», των οποίων η δήλωση έχει εκκαθαριστεί (956.301 σε σύνολο 1.856.638 εκκαθαριστικών) φαίνεται να έσπευσε από τους πρώτους εκ του ασφαλούς καθώς το εκκαθαριστικό του είναι μηδενικό. Πιστωτικό εκκαθαριστικό έχουν 343.390 φορολογούμενοι (18,41%) και χρεωστικό 565.947 φορολογούμενοι οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν σε τρεις δόσεις συνολικά 553 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφορία φορολογικές δηλώσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ