Στη Στοκχόλμη με μελαχρινή καλλονή ο Τζόνι Ντεπ [εικόνες] - iefimerida.gr

Στη Στοκχόλμη με μελαχρινή καλλονή ο Τζόνι Ντεπ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρέα με μια μυστηριώδη νεαρή μελαχρινή πέρασε το βράδυ στο ακριβότερο ξενοδοχείο της Στοκχόλμης ο Τζόνι Ντέπ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο 52χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε ευδιάθετος να απολαμβάνει την παρέα της μελαχρινής καλλονής στο μπαρ του ξενοδοχείου που χρεώνει το δωμάτιο με 8.000 λίρες το βράδυ.

Στη Στοκχόλμη με μελαχρινή καλλονή ο Τζόνι Ντεπ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, αν και το μπαρ είχε κλείσει όταν έφτασαν ο Τζόνι Ντεπ και η παρέα του, οι υπάλληλοι το άνοιξαν ξανά για να τους υποδεχθούν. Ο ηθοποιός βρίσκεται στη σουηδική πρωτεύουσας στο πλαίσιο συναυλιών που δίνει με το ροκ γρουπάκι του, τους «Hollywood Vampires».

Ο Τζόνι γιόρταζε το γεγονός ότι δεν θα του ασκηθεί δίωξη για την επίθεση στη εν διαστάσει σύζυγό του με πολλά κοκτέιλ και ενδιαφέρουσα παρέα που σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες δεν ξεκόλλαγε από πάνω του.

Στη Στοκχόλμη με μελαχρινή καλλονή ο Τζόνι Ντεπ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

«Στεκόντουσαν πολύ κοντά και μιλούσαν για πολύ ώρα στο μπαρ. Φαινόταν να απολαμβάνουν την παρέα τους. Η μελαχρινή κοπέλα ήταν μαζί με δυο φίλους της αλλά ο Τζόνι μιλούσε μόνο σε εκείνη. Ο ηθοποιός έδειχνε να απολαμβάνει τη συντροφιά της».

Πηγή: Daily Mail
Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail/ SWEPIX/Janne Akesson

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζόνι Ντεπ μπαρ αμόρε
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ