Αδελφός Πουλίδο: Απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, ζήτησαν 10 εκατ.πέσος - iefimerida.gr

Αδελφός Πουλίδο: Απείλησαν ότι θα τον σκοτώσουν, ζήτησαν 10 εκατ.πέσος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την επικοινωνία που είχαν οι απαγωγείς με την οικογένεια του Πουλίδο έκανε γνωστές ο αδελφός του μιλώντας σε μέσο ενημέρωσης στο Μεξικό.

«Όταν επικοινώνησαν μαζί μας, ζήτησα να μιλήσω με τον αδερφό μου, προκειμένου να βεβαιωθώ πως ήταν καλά. Η απάντηση τους ήταν πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί αν δεν πληρώσουμε 10.000.000 πέσος ως λύτρα. Σε διαφορετική περίπτωση απείλησαν πως θα τον σκοτώσουν», τόνισε ο Αρμάντο ο οποίος συνέχισε:

«Προσπαθήσαμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην κάνουμε αρνητικές σκέψεις. Θεωρήσαμε πως η υπόθεση του Άλαν ίσως συσχετιζόταν με την πολιτική κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή. Το μόνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι πως ο αδερφός μου είναι καλά. Η συνεργασία με τις Αρχές ήταν εξαιρετική και θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη βοήθεια που μας παρείχαν».

Τέλος περιέγραψε την στιγμή που είδε και πάλι τον αδελφό του έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο.

«Ήταν περίπου μεσάνυχτα όταν δέχτηκα το τηλεφώνημα. Έφτασα κατευθείαν στο σημείο. Στην αρχή οι στρατιώτες δε με άφησαν να περάσω. Τους εξήγησα πως είμαι ο αδερφός του και στη συνέχεια μπήκα στο γραφείο, όπου βρισκόταν. Η πρώτη του αντίδραση ήταν να με καθησυχάσει και να μου πει πως ήταν καλά, ενώ εγώ τον αγκάλιασα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πουλιδο αδερφός απαγωγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ