«Santorini Experience»: Ενας μοναδικός αγώνας -Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας και τρέξιμο με θέα την Καλντέρα - iefimerida.gr

«Santorini Experience»: Ενας μοναδικός αγώνας -Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας και τρέξιμο με θέα την Καλντέρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος, στις 7-9 Οκτωβρίου, το «Santorini Experience», η διοργάνωση που χάρισε μοναδικές στιγμές τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες αθλητές.

Το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης περιλαμβάνει κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης από το ηφαίστειο στο παλιό λιμάνι των Φηρών. Μάλιστα, τη διαδρομή την έχει σχεδιάσει ο Νίκος Γέμελος, ο ομοσπονδιακός τεχνικός κολύμβησης που βρίσκεται πίσω από τις επιτυχίες του παγκόσμιου πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη, αλλά και πολλών ακόμη κορυφαίων αθλητών.

Μάλιστα, ο Σπύρος Γιαννιώτης, μαζί με την παγκόσμια πρωταθλήτρια στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, Κέλλυ Αραούζου και μία πλειάδα κορυφαίων αθλητών του είδους, όπως οι Αντώνης Φωκαΐδης, Γιώργος Αρνιακός και Δημήτρης Νέγρης θα λάβουν και φέτος μέρος στο «Santorini Experience».

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες διαδρομές τρεξίματος στο μαγικό μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά με θέα την Καλντέρα. Τις διαδρομές έχει σχεδιάσει για φέτος ο πρώην μαραθωνοδρόμος, κάτοχος της πανελλήνιας επίδοσης στην κλασική διαδρομή, Νίκος Πολιάς.

Η παρουσίαση για τη σπουδαία αυτή διοργάνωση αθλητικού τουρισμού έγινε με κινηματογραφικό τρόπο. Στην εκδήλωση έγιναν δύο παράλληλες προβολές του βίντεο – ντοκιμαντέρ της διοργάνωσης, από την περσινή χρονιά, ενώ ανακοινώθηκε ότι η διοργάνωση τίθεται υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (Κ.Ο.Ε.).

Η εκδήλωση όμως έκρυβε και μία έκπληξη. Το κανάλι FOX Sports της FOX Networks Group, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά τηλεοπτικά δίκτυα, αναλαμβάνει φέτος ως Official Broadcaster τη μετάδοση του sports documentary «Santorini Experience».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ