Μοντέλο από τη Σλοβακία καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση -Για τη δολοφονία του εκατομμυριούχου πρώην της - iefimerida.gr

Μοντέλο από τη Σλοβακία καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση -Για τη δολοφονία του εκατομμυριούχου πρώην της

(ΑΠΕ/ EPA/ JORGE ZAPATA)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενοχη για τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της κρίθηκε η Μάικα Κούκοβα, ένα μοντέλο από την Σλοβακία, η οποία καταδικάστηκε σε πάνω από 15 χρόνια φυλάκισης, από ισπανικό δικαστήριο.

Στην 26χρονη επιβλήθηκε ποινή 15 ετών για τη δολοφονία και επιπλέον έξι μηνών για τη διάρρηξη στο διαμέρισμα όπου πυροβόλησε το θύμα της. Η Κούκοβα, που σκότωσε τον Αντριου Μπας στις 5 Απριλίου του 2014, υποστήριξε ότι δεν ήθελε να του κάνει κακό και ισχυρίστηκε ότι ο κοσμηματοπώλης πέθανε κατά τη διάρκεια μίας βίαιης πάλης στο σπίτι του, στην Κόστα ντελ Σολ. Οι εισαγγελείς από την πλευρά τους ανέφεραν ότι η Σλοβάκα πυροβόλησε τον 48χρονο εκατομμυριούχο δύο φορές στο κεφάλι και μία στον ώμο.

Οταν το θύμα επέστρεψε απροειδοποίητα από ένα ταξίδι στη Βρετανία, βρήκε την Κούκοβα στο σπίτι να μαζεύει τα πράγματά της. Ακολούθησε καβγάς, κατά τη διάρκεια του οποίου το μοντέλο πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον επιχειρηματία.

Ο Μπας γνώρισε την Κούκοβα όταν εκείνη εργαζόταν στο κατάστημά του στο Μπρίστολ. Είχαν σχέση για 2,5 χρόνια, αλλά αυτή τερματίστηκε περίπου 6 μήνες πριν από τον θάνατό του, σύμφωνα με την Σλοβάκα.

Μοντέλο από τη Σλοβακία καταδικάστηκε σε 15ετή φυλάκιση -Για τη δολοφονία του εκατομμυριούχου πρώην της  | iefimerida.gr 0


Η Μάικα Κούκοβα (αριστερά) με την αδελφή της

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μοντέλο Μάικα Κούκοβα δολοφονία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ