Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mια εβδομάδα, σχεδόν, μετά την είδηση «βόμβα» περί χωρισμού της Αθηνάς Ωνάση και του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο, ισπανικό περιοδικό δημοσιεύει φωτογραφίες της... πέτρας του σκανδάλου.

Ο λόγος του χωρισμού φημολογείται ότι ήταν η απιστία του Αλβάρο σε βάρος της Αθηνάς Ωνάση, στις αρχές Μαΐου, όταν η χρυσή κληρονόμος τον έπιασε επ' αυτοφόρω να την απατά κατά τη διάρκεια τουρνουά. Ακούστηκαν και άλλοι λόγοι όπως το παιδί που δεν ήρθε, με ορισμένες πληροφορίες να υποστηρίζουν ότι η Αθηνά ήταν αυτή που δεν ήθελε να γίνει μητέρα και άλλες να λένε ότι ο Αλβάρο απέφευγε διακριτικά την απόκτηση παιδιού.

Οπως και να έχει με το χωρισμό να θεωρείται βέβαιο, αφού και ο ίδιος ο Αλβάρο τον έχει επιβεβαιώσει λέγοντας ότι είναι δύσκολη η κατάσταση, αλλά προσπαθεί, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έχουν επιδοθεί στο κυνήγι του/της νέου συντρόφου. Το Glamurama, σε δημοσίευμά του ανέφερε ότι γνωρίζει ποια είναι η γυναίκα που έχει έκλεψε την καρδιά του Αλβάρο. Κατά το ισπανικό περιοδικό δεν είναι άλλη από την Γαλλίδα αναβάτη Πενέλοπε Λεπρεβόστ, η ο οποία μάλιστα έχει πάρει δύο ασημένια μετάλλια σε παγκόσμια πρωταθλήματα το 2010 και το 2014.

Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι τόσο το ισπανικό ηλεκτρονικό περιοδικό εξαφάνισε την ανάρτηση, ενώ ο ίδιος ο Ντόντα διέψευσε την είδηση γράφοντας στο Instagram ότι πρόκειται για μεγάλο ψέμα.

Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Μάλιστα, μιλώντας στην εφημερίδα Freddo, ο Αλβάρο δηλώνει συντετριμμένος, γιατί όπως λέει δεν θέλει να χωρίσουν με την Αθηνά Ωνάση:

«Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι'αυτό. Για την αγάπη μου...» είπε στη Freddo.

Η Πενέλοπε Λεπρεβόστ

Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Είναι αυτή η γυναίκα η νέα σύντροφος του Αλβάρο της Αθηνάς Ωνάση; [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ