«Τελικός» στην Τούμπα - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για το Champions League - iefimerida.gr

«Τελικός» στην Τούμπα - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός για το Champions League

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα ολοκληρώνεται η ποδοσφαιρική σεζόν στην Super League, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην Τούμπα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό (20:15, Novasports 1) με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 1η θέση και την έξοδο στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ αναζητεί νίκη ή ισοπαλία ενώ οι πράσινοι θα παραταχθούν αποκλειστικά για την κατάκτηση των τριών βαθμών αφού δεν βολεύονται με κανένα άλλο αποτέλεσμα. Ο Βλάνταν Ιβιτς έχει σημαντικές απουσίες να αντιμετωπίσει αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μακ και Τζαβέλλα ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπολογίζεις στις υπηρεσίες του Μάρκους Μπεργκ.

Πιθανές Συνθέσεις
ΠΑΟΚ: Γλύκος - Κίτσιου, Μαλεζάς, Βίτορ, Λέοβατς - Τζιόλης, Τσίμιροτ, Χαρίσης - Πέλκας, Ροντρίγκες - Αθανασιάδης
Παναθηναϊκός:Στιλ - Νάνο, Μολέντο, Κουτρουμπής, Μέστο - Ζέκα. Λουντ, Αμπέντ, Εβαντζελίστα - Πέτριτς, Λέτο

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας, διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΚ, μια αναμέτρηση, η οποία δεν έχει το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο όλη τη σεζόν.

Πιθανές Συνθέσεις
Πανιώνιος:Γιαννιώτης - Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής - Σιώπης, Κόρμπος - Χαλκιαδάκης, Βιγιάλμπα, Μασούρας - Μπαργκάν
ΑΕΚ: Μπαρόχα - Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης - Κορδέρο, Τζανετόπουλος - Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας - Αραβίδης


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League πλει-οφ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ