Εγκλημα στη Ρώμη: Ελουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή νεαρή γιατί τον παράτησε για άλλον [εικόνες] - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρώμη: Ελουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή νεαρή γιατί τον παράτησε για άλλον [εικόνες]

Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ειδεχθές έγκλημα συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής στη Ρώμη.

Η νεαρή φοιτήτρια Sara Di Pietrantonio κάηκε στον δρόμο ζωντανή από τον φίλο της, επειδή τον άφησε για κάποιον άλλον. Παρά τις επανειλημμένες κραυγές της, κανείς δεν έσπευσε να τη σώσει.

Εγκλημα στη Ρώμη: Ελουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή νεαρή γιατί τον παράτησε για άλλον [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, ο 27χρονος πρώην φίλος της την περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά με αναπτήρα. Το περιστατικό συνέβη όταν η άτυχη κοπέλα έφευγε από το σπίτι του νέου της φίλου, όπου ο πρώην φίλος της είχε στήσει καρτέρι, την ακολούθησε με το αυτοκίνητο και την υποχρέωσε να σταματήσει στον δρόμο με την πρόφαση να συζητήσουν στο αμάξι του.Φωτογραφία: Daily Mail

Η συζήτηση γρήγορα εξελίχθηκε σε καβγά, με τον 27χρονο να περιλούζει την Ιταλίδα με οινόπνευμα. Αν και η ίδια προσπάθησε να ξεφύγει, δεν τα κατάφερε, καθώς ο δράστης την ακολούθησε και της έβαλε φωτιά.

Εγκλημα στη Ρώμη: Ελουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή νεαρή γιατί τον παράτησε για άλλον [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η αστυνομία ανέφερε πως η κοπέλα καιγόταν για αρκετή ώρα, ενώ κανείς δεν σταμάτησε να τη βοηθήσει, παρ' όλο που πέραν δύο αμάξια από το σημείο του εγκλήματος, βάσει των βίντεο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Να σημειωθεί πως ο δράστης καθόταν κατά τη διάρκεια που φλεγόταν και την παρακολουθούσε να ουρλιάζει πεθαίνοντας.

Εγκλημα στη Ρώμη: Ελουσε με οινόπνευμα και έκαψε ζωντανή νεαρή γιατί τον παράτησε για άλλον [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σύμφωνα με τις Αρχές, εάν κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα είχε σταματήσει, πιθανόν η ζωή της γυναίκας να είχε σωθεί. Όπως ανακοίνωσαν οι ιταλικές Αρχές τη Δευτέρα, ο δράστης του φριχτού αυτού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την επίθεση και παρότι αρχικά αρνιόταν την πράξη του, τελικά ομολόγησε στην αστυνομία μετά από ανάκριση οκτώ ωρών.Φωτογραφία: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρώμη έγκλημα αρχές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ