Ο πρίγκιπας Τζορτζ πρωταγωνιστής σε παραμύθι του Winnie the Pooh [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο πρίγκιπας Τζορτζ πρωταγωνιστής σε παραμύθι του Winnie the Pooh [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι αρκετά μικρός σε ηλικία, όμως ο πρίγκιπας Τζορτζ, πάντα έχει εναν λόγο για να τραβά τη δημοσιότητα πάνω του.

Μετά τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, τα 90 του κεράκια σβήνει ο δημοφιλής αρκούδος Winnie. Με αυτή την αφορμή οι δημιουργοί του, αποφάσισαν να παρουσιάσουν ένα παραμύθι που στην εικονογράφηση πρωταγωνιστούν, ο γιος του Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, παρέα με τη γιαγιά του Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ πρωταγωνιστής σε παραμύθι του Winnie the Pooh [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το βιβλίο έχει τίτλο «Winnie the Pooh and the Royal Birthday» και μιλά για την γνωστή παρέα του κίτρινου Αρκούδου, που κάνει βόλτα στα αξιοθέατα της Αγγλίας. Εκεί τους βλέπουμε να κάνουνε πικ νικ, ενώ παράλληλα περνάνε από το Μπάκιγκχαμ για τους εορτασμούς των γενεθλίων της βασίλισσας, για να της δώσουν ένα δώρο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ πρωταγωνιστής σε παραμύθι του Winnie the Pooh [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο πρίγκιπας Τζορτζ κρατά ένα κόκκινο μπαλόνι και να το δίνει στο Γουρουνάκι που βρίσκεται δίπλα του, ενώ η Ελισάβετ ακούει χαμογελώντας τον Winnie, φορώντας το χαρακτηριστικό καπέλο της, με κόκκινο σύνολο.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ πρωταγωνιστής σε παραμύθι του Winnie the Pooh [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ