Τι συμβαίνει με το ξενοδοχείο Athens Ledra -Λουκέτο προ των πυλών - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με το ξενοδοχείο Athens Ledra -Λουκέτο προ των πυλών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο της επίσχεσης εργασίας έχουν ακολουθήσει τις δύο τελευταίες ημέρες οι εργαζόμενοι του ξενοδοχείου Athens Ledra.

Οπως αναφέρουν, είναι απλήρωτοι εδώ και ενάμιση μήνα και δεν τους έχει καταβληθεί ούτε το δώρο Πάσχα.

Μιλώντας στο iefimerida.gr, ο πρόεδρος των εργαζομένων του ξενοδοχείου Μπάμπης Ντότζικας είπε ότι η διοίκηση είναι απούσα και ότι το Athens Ledra λειτουργεί «χάρη στη δική μας προσπάθεια. Εμείς θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα του κτιρίου».

Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πελάτες του ξενοδοχείου έχουν ειδοποιηθεί να βρουν άλλο κατάλυμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από τον πρόεδρο των εργαζομένων.

Ανέφερε ακόμη ότι το ξενοδοχείο είναι γεμάτο και ότι παρά την επίσχεση εργασίας λειτουργεί κανονικά, αναφέροντας ότι κανένας από τους πελάτες δεν έχει κληθεί να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο.

Oπως όλα δείχνουν, μετά το ιστορικό «Πεντελικόν», το Esperia Hotel στη Σταδίου, το La Mirage στην Ομόνοια και το Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη, ακόμη ένα ηχηρό λουκέτο βρίσκεται προ των πυλών στον ξενοδοχειακό κλάδο, παρά το γεγονός ότι ο ελληνικός τουρισμός καταγράφει απανωτά ρεκόρ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός πιστωτής, η Alpha Bank, στην οποία οι οφειλές διαμορφώνονται πέριξ των 33 εκατ. ευρώ, πρόκειται να επισπεύσει τις διαδικασίες ώστε να έχει δοθεί λύση μέσα στο καλοκαίρι για το ξενοδοχείο, το οποίο η ίδια είχε βγάλει σε πλειστηριασμό με μία αξία στα 41,1 εκατ. ευρώ πέρυσι την άνοιξη.

Όσον αφορά τώρα τις κινήσεις από πλευράς της ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας εταιρείας ΑΣΤΥ Α.Ε. του ομίλου Παρασκευαϊδη, επί του παρόντος τηρείται σιγή ιχθύος, παρά τις επανειλημμένες απεργιακές κινητοποιήσεις και τις οχλήσεις των εργαζομένων ειδικά μέσα στον Μάιο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Athens Ledra ξενοδοχείο επίσχεση εργασίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ