Ερευνούν τους γονείς του 4χρονου για αμέλεια -Αφού σκότωσαν τον γορίλα - iefimerida.gr

Ερευνούν τους γονείς του 4χρονου για αμέλεια -Αφού σκότωσαν τον γορίλα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πυροβολισμός του γορίλα Χάραμπ στον ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι στις ΗΠΑ έχει προκαλέσει την οργή του κόσμου, με πολλούς να κατηγορούν τους ζωής για αμέλεια.

Το 4χρονο αγόρι έπεσε μέσα σε μια τάφρο με νερό δίπλα στον χώρο που κοιμόταν ο γορίλας. Το παιδί έμεινε περίπου 10 λεπτά με τον Χάραμπ δίπλα του, ο οποίος δεν έδειξε να τον απειλεί με την συμπεριφορά του μέχρι που τον έσυρε στον χώρο που κοιμάται.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι φωνές όσων παρακολουθούσαν το περιστατικό, πανικόβαλαν τον Χάραμπ, με αποτέλεσμα να πάρει το παιδί στον άλλο χώρο. Οπως τονίζουν ο γορίλλας δεν παρουσίασε καμία επιθετική συμπεριφορά απέναντι στον 4χρονο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο γορίλλας πέφτει νεκρός από τα πυρά του προσωπικού του πάρκου.

Η μητέρα του παιδιού Μισέλ Γκρεγκς, μέσω ανάρτησής της στο Facebook, μίλησε για ατύχημα και είπε πως ο Θεός προστάτευε τον γιο της μέχρι να επέμβουν οι αρχές του ζωολογικού πάρκου.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τη σκέψη και τις προσευχές τους. Ο Θεός προστάτευσε το παιδί μου μέχρι οι αρχές να μπορέσουν να τον πιάσουν», έγραψε, λέγοντας πως το παιδί τις είχε εκδορές και πρόσθεσε:

«Ως κοινωνία γρήγορα κρίνουμε πώς ένας γονιός μπορεί να πάρει τα μάτια του από το παιδί του και όποιος με ξέρει γνωρίζει ότι εγώ προσέχω τα παιδιά μου. Ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά είμαι ευγνώμων στους σωστούς ανθρώπους που βρίσκονταν τη σωστή στιγμή σήμερα».

Τα σχόλια των χρηστών του Διαδικτύου είναι πολλά, κατηγορώντας τους γονείς για αμέλεια.

Η Μισέλ Γκρεγκ και ο Ντιον Ντίκερσον είναι γονείς τεσσάρων παιδιών, με την Daily Mail να υποστηρίζει πως ο Ντιον δεν έχει και το πιο καθαρό παρελθόν.

Ο φάκελος του είναι γεμάτος με διαρρήξεις, οπλοκατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, εγκληματικά παραπτώματα ακόμα και απαγωγή.

Το 2006 καταδικάστηκε σε έναν χρόνο φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

Ερευνούν τους γονείς του 4χρονου για αμέλεια -Αφού σκότωσαν τον γορίλα | iefimerida.gr 0

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, όπως δείχνουν οι εικόνες του μέσα από τα social media φαίνεται να έχει αλλάξει. Εργάζεται ως διαλογέας στο Σινσινάτι σε εταιρεία που προμηθεύει βιομηχανικό εξοπλισμό.

Η Μισέλ από την άλλη είναι διευθύντρια σε νηπιαγωγείο.

Η αστυνομία την Δευτέρα επιβεβαίωσε πως διεξάγει έρευνα για το κατά πόσο φταίνε οι γονείς.

Ερευνούν τους γονείς του 4χρονου για αμέλεια -Αφού σκότωσαν τον γορίλα | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΟΡΙΛΛΑΣ 4χρονος γονείς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ