Ελένη Φουρέιρα: Θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο -Ολα στην ώρα τους - iefimerida.gr

Ελένη Φουρέιρα: Θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο -Ολα στην ώρα τους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ελένη Φουρέιρα, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Αγορά», τόνισε πως ήδη έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής και πως δεν θα απέκλειε το ενδεχόμενο να παίξει αρχαίο θέατρο.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει μαθήματα υποκριτικής με τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία είναι γνωστή για τα έργα της πάνω στο αρχαίο δράμα. «Έκανες μαθήματα υποκριτικής με τη Ρούλα Πατεράκη, η οποία έχει μια μεγάλη παράδοση στο αρχαίο δράμα και την Επίδαυρο. Θα ήθελες να δοκιμαστείς και σε πιο ''δύσκολες'' παραστάσεις;», ρωτήθηκε η γνωστή τραγουδίστρια.

Τι απάντησε; «Όλα στην ώρα τους. Με μια καλή πρόταση και πολλή δουλειά ίσως θα μπορούσα να παίξω αρχαίο θέατρο. Οφείλω όμως να είμαι έτοιμη για αυτό, διότι μια τέτοια δουλειά απαιτεί και την αντίστοιχη σοβαρότητα από εσένα. Αυτό στην πράξη σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω έναν τόσο δύσκολο ρόλο και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι σε κάποιο μαγαζί. Θέλω είμαι 100% εκεί αν συμβεί κάτι τέτοιο. Για μένα η Τέχνη δεν έχει όρια και δεν λέω ''όχι'' σε τίποτα. Αν κάνεις κάτι κι αυτό αρέσει στον κόσμο, τότε μάλλον κάνεις καλά και προχωράς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ