Γερμανία: Νέες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον 18 γυναικών -Σε συναυλία, από Πακιστανούς - iefimerida.gr

Γερμανία: Νέες σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον 18 γυναικών -Σε συναυλία, από Πακιστανούς

Φωτό: wikipedia
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ομάδα προσφύγων-μεταναστών επιτέθηκε σεξουαλικά σε μεγάλο αριθμό γυναικών σε συναυλία στη Γερμανία.

Η συναυλία είχε ελεύθερη είσοδο και δόθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ντάρμσταντ, ενώ οι επιθέσεις μοιάζουν με αυτές που συνέβησαν στην Κολωνία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τρεις Πακιστανοί που αιτούνται άσυλο έχουν ήδη συλληφθεί, μετά τις καταγγελίες 18 γυναικών ότι «τις άγγιζαν και τις χάιδευαν με ανάρμοστο τρόπο».

Η αστυνομία εκτιμά ότι οι καταγγελίες είναι πολύ πιθανό να αυξηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δύο ή τρεις άντρες αναζητούνται ακόμη από την αστυνομία, την ίδια στιγμή που τα θύματα της επίθεσης δέχονται ψυχολογική υποστήριξη και οι Αρχές προσπαθούν να ηρεμήσουν το ξενοφοβικό κλίμα εις βάρος των μεταναστών εν γένει.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι ηλικίας από 28 έως 31 ετών και είναι Πακιστανοί που αιτούνται άσυλο στη Γερμανία. Και οι τρεις κατηγορούνται για «σεξουαλικά εγκλήματα», ενώ συνεχίζεται το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των φίλων τους που συμμετείχαν στην επίθεση εναντίον των γυναικών.

Οπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, τουλάχιστον άλλες 15 γυναίκες θα καταγγείλουν ότι έπεσαν θύματα σεξουαλικής επίθεσης στο μουσικό φεστιβάλ Schlossgrabenfestes, όπου συγκεντρώθηκαν περίπου 100.000 άτομα για να το παρακολουθήσουν.

Οι Πακιστανοί θα απελαθούν από τη Γερμανία αν βρεθούν ένοχοι όταν προσαχθούν σε δίκη.

Πηγή: Daily Mail

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ