Ζάκυνθος: Τραγικός θάνατος για 74χρονο αγρότη -Ανετράπη το τρακτέρ του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζάκυνθος: Τραγικός θάνατος για 74χρονο αγρότη -Ανετράπη το τρακτέρ του [εικόνες]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: imerazante.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικό θάνατο είχε 74χρονος αγρότης από τον Πλάνο της Ζακύνθου, όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμή λόγους, έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε βουνοπλαγιά.

Το γεγονός συνέβη, αργά χθες το απόγευμα, όταν ο 74χρονος πηγαίνοντας στο κτήμα του, στην περιοχή του Πλάνου, για να κάνει γεωργικές εργασίες, καθώς κατέβαινε με το τρακτέρ του από μια βουνοπλαγιά, έχασε τον έλεγχό του αγροτικού οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να πέσει από ύψωμα και να ανατραπεί.

Ο άτυχος αγρότης εντοπίστηκε, αργά το βράδυ από τους οικείους του, που τον αναζήτησαν μετά την πολύωρη απουσία του, αρκετά μέτρα μακριά από το τρακτέρ του, που προσέκρουσε σε ελαιόδεντρο.

Ζάκυνθος: Τραγικός θάνατος για 74χρονο αγρότη -Ανετράπη το τρακτέρ του [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ζάκυνθος: Τραγικός θάνατος για 74χρονο αγρότη -Ανετράπη το τρακτέρ του [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον ηλικιωμένο αγρότη στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου ,όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή φωτο: imerazante.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζάκυνθος αγρότης τρακτέρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ