Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου στην Κρήτη -Αγνοείται από το Σάββατο [εικόνα] - iefimerida.gr

Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου στην Κρήτη -Αγνοείται από το Σάββατο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα θρίλερ εξαφάνισης εκτυλίσσεται από το περασμένο Σάββατο στην Κρήτη, όταν χάθηκαν τα ίχνη του 35χρονου Στέφανου Λουκαδάκη από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο Στεφανος άφησε πίσω και το δίκυκλο όχημά του και το κινητό του τηλέφωνο με την αγωνία της οικογένειας του να είναι μεγάλη.

Θρίλερ με την εξαφάνιση 35χρονου στην Κρήτη -Αγνοείται από το Σάββατο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: ekriti.gr
Σύμφωνα με τους οικείους τους, αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας τα οποία ενδεχομένως να εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή του γι’αυτό η οικογένεια, κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να ειδοποιήσει αμέσως την Αστυνομία ή την μητέρα του την κ. Φωτεινή Τζεβελεκάκη στο τηλέφωνο 6977214546.

Να σημειωθεί ότι εντός της ημέρας, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα φωτογραφία του και από την Αστυνομία την οποία έδωσε η οικογένεια του 35χρονου αγνοούμενου προκειμένου να βοηθηθούν οι έρευνες.

Πηγή: ekriti.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στέφανος Λουκαδάκης εξαφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ