Αντιεξουσιαστές ακύρωσαν εκδήλωση του Σκουρλέτη - «Ανεπιθύμητοι οι ΣΥΡΙΖαίοι σε κάθε γειτονιά» - iefimerida.gr

Αντιεξουσιαστές ακύρωσαν εκδήλωση του Σκουρλέτη - «Ανεπιθύμητοι οι ΣΥΡΙΖαίοι σε κάθε γειτονιά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν κινηματογράφο στο Βύρωνα, αναγκάζοντας τον Πάνο Σκουρλέτη να ακυρώσει την προγραμματισμένη του για σήμερα ομιλία.

Οι αντιεξουσιαστές που ανήρτησαν και σχετικό κείμενο στον ιστότοπο Indymedia, κατέλαβαν τον δημοτικό κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην «Λoυίζα») στο Βύρωνα. Εκεί, στις 7 το απόγευμα της Δευτέρας θα μιλούσε ο υπουργός Ενέργειας.

Στην ανακοίνωσή τους, οι αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν τον ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του και δηλώνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά.

Η ανακοίνωση των αντιεξουσιαστών στο Indymedia

«Βυρωνας: Καταληψη δημοτικου κινηματογραφου οπου εχει προγραμματιστει ομιλια με το τσιρακι των αφεντικων Πανο Σκουρλετη

Αυτη τη στιγμη Αναρχικοι/ες κανουν καταληψη στον κινηματογράφο Λουίζα (Νέας Ελβετίας 34 και Σεβάστειας) στον Βύρωνα οπου εχει προγραμματιστει στις 19.00 εκδήλωση για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με ομιλητή τον υπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος Πάνο Σκουρλέτη. Στοχος να εμποδιστει η εισοδος στο χωρο στα τσιρακια των αφεντικων. Εχει βγει καλεσμα για στηριξη στο σημειο. Προσβαση με τα λεωφορεια 203/204 και το τρολει 11 (στάση Ν.Ελβετίας)

Συριζαιοι τσιρακια του κρατους και του κεφαλαιου οι γειτονιες δεν σας χωρανε. Ανεπιθυμητοι παντου».

Αντιεξουσιαστές ακύρωσαν εκδήλωση του Σκουρλέτη - «Ανεπιθύμητοι οι ΣΥΡΙΖαίοι σε κάθε γειτονιά» | iefimerida.gr 0

Σε νεότερη ανάρτησή τους, οι καταληψίες αντιεξουσιαστές ζητούν υποστήριξη από τους συντρόφους τους, προφανώς λόγω αστυνομικής κινητοποίησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ