Η L'Artigiano στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού» - iefimerida.gr

Η L'Artigiano στηρίζει το σωματείο «Οι Φίλοι του Παιδιού»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταθερή στη δέσμευση της για τη στήριξη κάθε πρωτοβουλίας προσφοράς για το παιδί, η L'Artigiano, η μεγαλύτερη αλυσίδα ιταλικού φαγητού στην Ελλάδα, παραβρέθηκε στη φιλανθρωπική εκδήλωση της εταιρείας οικολογικών παιχνιδιών PlanToys, το Σάββατο 21 Μαΐου 2016, με σκοπό τη στήριξη του σωματείου «Οι Φίλοι του Παιδιού».

Η εκδήλωση είχε ως στόχο τη συνεισφορά με οικονομικούς πόρους και παιχνίδια στο έργο των «Φίλων του Παιδιού», καθώς και την ανάδειξη της σπουδαίας βοήθειας που προσφέρει το σωματείο, από το 1987, στην φροντίδα των άπορων παιδιών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Ταυτόχρονα, το κοινό είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα ποιοτικά, οικολογικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και τη σημασία τους στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, που ξεκινά από την εκπαίδευση των παιδιών.

Η L'Artigiano, στο πλαίσιο προώθησης ουσιαστικών πράξεων αλληλεγγύης, προσέφερε την αγαπημένη αυθεντική της πίτσα στους καλεσμένους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε με αφορμή τα εγκαίνια του νέου καταστήματος PlanToys, στην οδό Ιπποκράτους 10-12, στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ L'Artigiano
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ