ΝΔ: Ούτε λέξη για τις «offshore ΣΥΡΙΖΑ» από τη συνήθως λαλίστατη εκπρόσωπο του κόμματος - iefimerida.gr

ΝΔ: Ούτε λέξη για τις «offshore ΣΥΡΙΖΑ» από τη συνήθως λαλίστατη εκπρόσωπο του κόμματος

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Για την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση των "offshore ΣΥΡΙΖΑ" η συνήθως λαλίστατη εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να μην λέει λέξη», απαντά η ΝΔ σε δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη.

Η Συγγρού σημειώνει ότι ο κ. Τσίπρας «άφωνος στα πιεστικά ερωτήματα της κοινωνίας και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της αντιπολίτευσης», αρνείται να απαντήσει σε τρία απλά ερωτήματα:

«Γιατί νομοθέτησε την απαράδεκτη αυτή ρύθμιση που επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε εταιρείες offshore; Γιατί το έκανε με αυτόν το δόλιο τρόπο κρύβοντας την μέσα σε 7.500 σελίδες; Για χάριν ποιών το έκανε;».

Η ΝΔ προσθέτει πως ήδη οι Έλληνες πολίτες στηρίζουν κάθε μέρα περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεταρρυθμιστική του πρόταση, «τη μόνη που μπορεί να φέρει δίκαιη ανάπτυξη και δουλειές, τη μόνη που εγγυάται την οριστική έξοδο του τόπου από την κρίση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Όλγα Γεροβασίλη off shore
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ